granitebb.com
The domain granitebb.com may be for sale. Please send an inquiry to info@first1.com

Bliv medlem

For at være medlem i Aalborg KFUM er det en nødvendighed at betale kontingent, satserne for ungdom finder du her her – og satserne for senior finder du her.

Alle spillere skal oprettes i KlubModul og tilmeldes kontingentbetaling for at kunne deltage i træning og kamp. Du er derfor først indmeldt i klubben, når du har gennemført alle steps i nedenstående guide (opret profil + tilknyt betalingskort). Med andre ord, du er først i mål, når du har oplyst dine kortoplysninger.

Bemærk: Kommer du fra en anden klub, så skal dit spillercertifikat flyttes. Dette gøres ved, at du sender en mail til formand@aalborgkfum.dk med følgende oplysninger: Fulde navn, tidligere klub og cpr. nummer (første 6 cifre). Herefter indhenter vores formand dit spillercertifikat.

Opret profil

 1. Gå ind på følgende side: http://aalborgkfum.klub-modul.dk/cms/ProfileMaintenance.aspx
 2. Udfyld alle felter og tryk “opret profil”.  (Bemærk. Hvis du har flere børn, der spiller i klubben, eller selv spiller og samtidig har børn der også spiller i klubben, skal ALLE oprettes med deres respektive navne, fødselsdags mm. Man kan dog sagtens oprette flere profiler med samme mail)
  Klubmodul
 3. Tillykke- din profil er nu oprettet i systemet MEN IKKE TILMELDT HOLD ENDNU. Fortsæt derfor til næste process “Tilknyt betalingskort”.

Tilknyt betalingskort

 1. Tryk på fanebladet “HOLDTILMELDING” (øverst på siden)
  Klubmodul3
 2. Find den årgang/hold, der stemmer overens med profilen. Tryk på årgangen/holdet
  Klubmodul4
 3. For at tilmeldingen bliver registreret, skal kontingentbetalingen tilmeldes. Dette gøres ved, at trykke på prisen (900 kr. i dette tilfælde)
  Klubmodul5
 4. Sæt flueben i “jeg accepterer betingelserne”
 5. Tryk på den grønne tekst: “KLIK HER FOR AT GÅ VIDERE >>>”
  Klubmodul6
 6. Læs betingelserne igennem og klik “Jeg acceptere hermed og går til betaling”.
  Klubmodul7
 7. Vælg betalingstype, udfyld kontooplysningerne og tryk “gennemfør betaling”.
 8. Du modtager herefter en kvittering og profilen er hermed oprettet, et hold er tilknyttet og du er nu berettiget til at spille kamp for klubben.

 

Måtte der opstå problemer, er du velkommen til at kontakte vores Kasserer Jacob Krigslund  på mail: kass.aalborgkfum@gmail.com