Request could not be processed : UAE

Bliv sponsor

NYT KONCEPT

Vi har tidligere benyttet et eksternt marketingbureau til at varetage vores sponsorarbejde. Dette samarbejde har vi valgt at stoppe, da alt for mange sponsorpenge er gået til et fordyrende mellemled og derfor har vi fået alt for lidt ud af vores sponsorater – rent økonomisk set. Dette har vi valgt at gøre op og nu varetages denne arbejdsopgave af frivillige bestyrelsesmedlemmer.

VI HAR BRUG FOR DIN HJÆLP
Et sponsorat fra dig vil betyde utrolig meget og vil være stærkt medvirkende til, at vi fortsat kan tilbyde rigtig gode muligheder for aktiviteter for vores medlemmer i lokalområdet.

PRODUKT & PRISLISTE
Som en konsekvens af det nye sponsorkoncept er det ikke længere muligt at sponsorere Aalborg KFUM håndbold via traditionelle bandereklamer. Men det er også den eneste begrænsning vi har! Udover et traditionelt tryk på spilletøj er vi åbne for, de forslag I måtte have. Dette kan eksempelvis være som sponsor ved et hjemmestævne, hvor I leverer trykt materiale, som vi udleverer under stævnet samt branding på hjemmeside og Facebook samt løbende speak under selve stævnet.
Prisen for sponsorater
Trøje (Front):         3.000 kr. + moms
Trøje (Ryg):            2.000 kr. + moms
Shorts (bag):          2.000 kr. + moms
Hjemmestævne:    1.000 kr. + moms
Udover trøjesponsoratet og hjemmestævne er vi også helt åben for nye tiltag, således vi sammensætter en sponsorpakke der passer dig og din forretning bedst muligt – det er kun fantasien der sætter grænser. Prisen aftaler vi i fællesskab, ud fra hvilken løsning du måtte ønske.

Kontakt:
Vores to bestyrelsesmedlemmer, Mark Gammeljord og Louise Bjarnason Bech er kontaktpersoner i forbindelse med sponsorater. For yderligere information, kontakt ovenstående på følgende mail: sponsorat@aalborgkfum.dk