Søg støtte

Sådan søger du

Ønsker du at søge penge ved Støtteforeningen benyt venligst dette dokument: Ansøgningsblanket 

Når ansøgningsblanketten er udfyldt sendes den til stoetteforeningen@aalborgkfum.dk. Bestyrelsen i Støtteforeningen vurderer ansøgningen og responderer indenfor kort tid.

 

Retningslinjer for hvad støtteforeningen giver støtte til

Aalborg KFUM Håndbold Støtteforening er stiftet med det formål, at medvirke og støtte arbejdet i Aalborg KFUM Håndbold, både sportsligt, socialt og økonomisk.

Hvad indebærer dette? Det kan f.eks. være: materialer, sociale håndboldrelaterede arrangementer eller busser til stævner.

Der er som sådan ikke noget, der ikke kan søges støtte til. Dog er det i alle tilfælde – uanset om det hedder sjippetov, paintball eller busser – en subjektiv vurdering fra gang til gang, hvorvidt der gives støtte og hvor meget der bliver støttet med. Dette betyder, at der i hvert eneste ansøgning tages stilling til, hvor stor en del af udgiften, der dækkes. Hvis der søges om materialer til gennemførelse af træning, der gavner hele klubben, vil dette som oftest dækkes 100% af støtteforeningen.

Som noget nyt i år, og fremefter, vil vi gerne støtte hver enkelt afdeling, eksempelvis u10 piger med et beløb pr. sæson. Dette beløb bliver nulstillet hver sæson. Beløbene, der bliver støttet med er;

  • 0-10 spillere: 1000 kr.
  • 11-20 spillere: 2000 kr.
  • 21-30 spillere: 3000 kr.
  • 31-40 spillere: 4000 kr.
  • 41-50 spillere: 5000 kr.

Fordelingen er lavet, for at give bedst mulig ensartethed iht. beløb pr. spiller.

Hvis man ønsker at benytte flere penge internt i afdelingerne (u10 pige) eller på det enkelte hold (u10 pige 1) skal årgangskassen benyttes.

Hvis man ønsker et arrangement på tværs af afdelinger, eksempelvis u10 pige og u12 pige, er der altid mulighed for at søge støtte til dette også selvom man har brugt den enkelte afdelings penge.

M.v.h. Aalborg KFUM Håndbold Støtteforening